Andrzejki 2023!
Szef kuchni przygotował na tą okazję specjalne menu:
Menu Andrzejki 2023
Zupa serwowana
Krem buraczany z kozim serem, chipsami z jarmużu i pestkami dyni
Danie główne serwowane:
Podwędzana polędwiczka faszerowana borowikiem z gnocchi z salami Neapoli i parmezanem.
Bufet szwedzki
Przekąski zimne:
- Galareta z golonki z warzywami
- Pasztet wołowo-wieprzowy z maślanym porem, boczkiem i sosem chrzanowym.
- Deska wędlin wiejskich z sosami i dodatkami
- Pasztet z cukinii
- Śledź w 3 odsłonach – po cygańsku z jabłkiem i majerankiem, w śmietanie , klasyczny z cebulą.
- Roladki tamales z szynką
- Roladki tamales z kurczakiem
- Sałatka włoska ( mix sałat, mozzarella bambini , salami Neapoli, oliwki marynowane, granat, pomidorki cherry)
- Sałatka Cezar
Przekąski gorące:
- Bogracz w kociołku
Ravioli z ricottą i szpinakiem z pieczarkami portabello i piklowaną dynią - Stek z kurczaka z sosem orientalnym i grillowanym ananasem
- Warzywa grillowane z pesto
Risotto z grzybami leśnymi i guanciale - Barszcz czerwony z pasztecikiem gryczanym w cieście francuskim
Napoje zimne:
(soki, woda mineralna, gazowane) i gorące (kawa, herbata)
Butelka wódki 0,5l lub wina dla każdej pary.
Niespodzianka dla każdego Andrzeja, uczestnika Balu!
W celu rezerwacji miejsca należy skontaktować się z recepcją hotelu pod nr tel.: 814528500 lub mailowo recepcja@hotelforumlublin.pl oraz dokonać przelewu pod wskazany nr konta bankowego:
Dane do przelewu :
nr konta: 62 1050 1953 1000 0022 4677 9306
Odbiorca : DALIMEX SP. Z O.O. ,UL.OBYWATELSKA 4, LUBLIN, 20-092
Nadawca: Imię i nazwisko “Andrzejki”