zestawy lunchowe

W bieżącym tygodniu Szef kuchni restauracji hotelu Forum zaprasza na obiady firmowe:
 

Poniedziałek 18.09

  • Zupa węgierska - 6zł
  • Pierś drobiowa z sosem pieczarkowym podana z ziemniaczanym puree i mixem sałat z pomidorem - 16zł
  • Gnocchi z sosem serowo - 13zł
  • Galaretka z owocami i bitą śmietaną - 4zł


Wtorek 19.09
  • Zupa cebulowa z grzankami - 6zł
  • Schab zapiekany z sosem węgierskim opiekanymi ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty z oliwą - 16zł
  • Ser panierowany z żurawiną i mixem sałat -13zł
  • Tarta gruszkowa - 4zł

 
Środa 20.09
  • Krem dyniowy z kiszonym imbirem - 6zł
  • Indyk pieczony z sosem ziołowym, ryżem i ogórkiem z sosem vinegret - 16zł
  • Zapiekanka makaronowa z warzywami i mozzarellą - 13zł
  • Ciasto piernikowe - 4zł


Czwartek 21.09
  • Kapuśniak z młodej kapusty z boczkiem - 6zł
  • Polędwiczka sous vide serwowana z kaszą pęczak, sosem pieczeniowym i pomidorami ze śmietaną - 16zł
  • Penne z kurkami i rukolą - 13zł
  • Sernik - 4zł


Piątek 22.09
  • Zupa minestrone - 6zł
  • Ryba panierowana podana z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej - 16zł
  • Pieczona cukinia faszerowana pęczakiem i pomidorami z sosem paprykowym - 13zł
  • Tarta ze śliwką - 4zł
 
 
Życzymy Smacznego!
 
Możliwość zamówień na wynos.
 
Telefon kontaktowy : 81 452 85 04