zestawy lunchowe

W bieżącym tygodniu Szef kuchni restauracji hotelu Forum zaprasza na obiady firmowe:
 

PONIEDZIAŁEK 20.11

  • Krem z pora z groszkiem ptysiowym - 6zł
  • Pierś faszerowana szpinakiem podana z ziemniakami puree i surówką wiosenną - 16 zł
  • Penne arabiata - 13 zł
  • Biszkopt z galaretką - 4 zl

WTOREK 21.11

  • Zupa pomidorowa z makaronem - 6zł
  • Polędwiczka z kaszą gryczaną z sosem pieczeniowym i surówką z kiszonego ogórka - 16 zł
  • Kluski śląskie z sosem pieczarkowym i surówką z marchwii z chrzanem - 13 zł
  • Mus truskawkowy - 4 zl


ŚRODA 22.11

  • Zupa koperkowa - 6zł
  • Szynka z sosem musztardowym, ziemniakami pieczonymi i surówką colesław - 16 zł
  • Kotlety ziemniaczane z sosem pomidorowym - 13 zł
  • Ciasto W-Z - 4 zl


CZWARTEK 23.11

  • Zupa jarzynowa - 6zł
  • Karczek z frytkami i surówką z czerwonej kapusty - 16 zł
  • Warzywa grillowane z pesto i sosem czosnkowym - 13 zł
  • Tarta z brzoskwinią - 4 zl

PIĄTEK 24.11

  • Krem pomodoro - 6zł
  • Dorsz w cieście podany z  ziemniakami opiekanymi i surówką z kiszonej kapusty - 16 zł
  • Ser panierowany z żurawiną i mix sałat - 13 zł
  • Ciasto Capuccino - 4 zl
 
 
Życzymy Smacznego!
Możliwość zamówień na wynos.
 
Telefon kontaktowy : 81 452 85 04